Важно за врачани! „Загорка“ е новият партньор на FoodboX

Важно за врачани! „Загорка“ е новият партньор на FoodboX От днес клиентите на платформата за доставка на храна до дома и офиса FoodboX ще могат да поръчат от първокласните продукти на „Загорка“, съобщиха от врачанската фирма.
Пивоварната „Загорка“ е новият партньор на FoodboX, с което потребителите на услугите на компанията ще бъдат значително улеснени. Така, при поръчката на храна за дома и офиса, те ще имат възможност да си добавят и напитка, без да се налага да губят време с пазаруването в магазин. От FoodboX гарантират, че всяка доставена бира ще бъде ледено студена и може веднага да бъде консумирана.
Пивоварната на „Загорка“ АД има 120-годишна история, датираща от създадването на първо пивоварно дружество в Стара Загора.  
Бирата е страстта на компанията, която тя влага във всичко, което прави. „Загорка“ АД се гордее с постиженията си и не случайно е една от най-иновативните компании в бранша. 
Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител, сред които „Загорка“, Heineken, „Ариана“, Birra Moretti, Amstel, Stolichno и Starobrno. В подкрепа на отговорната и умерена консумация, ЗАГОРКА предлага портфолио от безалкохолни предложения с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0 и Ариана Радлер 0.0%.
Важно уточнение е, че клиентите на FoodboX могат да си поръчат и само продуктите на „Загорка“ и не е задължително да е с храна за дома и офиса.
14.09.2022, 10:45 часа
2381 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha