Членове на МГЕРБ-Враца зарадваха децата от Центъра за настаняване от семеен тип /снимки/

Членове на МГЕРБ-Враца зарадваха децата от Центъра за настаняване от семеен тип /снимки/ По случай първия учебен ден членове на МГЕРБ-Враца, посетиха Центъра за настаняване от семеен тип за деца" и преходно жилище в града под Околчица, научи BulNews.
От младежката организация, в лицето на областния координатор Мартин Харизанов, Любима Асенова, Петър Коцев и Кирил Трифонов, зарадваха децата с раници и им пожелаха много знания и усмивки в училище.
"След разговор с директорката Ива Станчева разбрахме, че децата нямат екипи и спортни обувки. Затова поехме ангажимент да закупим такива за всички.  
Бяхме изненадани от група доброволци от Турция, Полша, Бангладеш и Албания, които са от фондация "Пътя на траките". Те реновират двора на жилището и ще нарисуват стените с фолклорни мотиви", споделят от младежката организация на ГЕРБ във Враца.
В домовете към днешна дата пребивават 20 деца.
Ако искате да подкрепите един млад и деен човек в лицето на Мартин Харизанов, може да го направите с бюлетина №24 и преференция 102 на изборите за Народни представители на 2 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
16.09.2022, 12:38 часа
2325 0