Мая Манолова във Враца: „Изправи се България“ стои зад обикновения човек /снимки/

Мая Манолова във Враца: „Изправи се България“ стои зад обикновения човек /снимки/ Днес Мая Манолова откри предизборната кампания на партията „Изправи се България“ във Враца, видя репортер на агенция BulNews. Десетки симпатизанти на политическата формация се събраха на шатрата пред кафене „Тракийска принцеса“, за да се запознаят с кандидатите за народни представители.
„Регионът е пренебрегван, неглижиран, забравян и използван от всяко следващо управление. Ситуацията в момента е още по-тежка и тревожна от обичайното, защото се насложиха множество кризи. Неадекватното управление, вместо да подкрепи обикновените хора, прехвърли цялата тежест на тези кризи върху домакинствата. България е единствената държава в Европа, която не подкрепя своите граждани за колосалния ръст на битовите сметки, инфлацията и обезценените доходи“, каза лидерът на партията Мая Манолова. 
Тя е категорична, че „Изправи се България“ както винаги ще стои зад обикновения човек и има спасителен план, с който го преведе през тежките есен и зима, които се задават. Сред мерките са увеличение на минималната работна заплата и преизчисляване на пенсиите. Обсъжда се таван на цените на основните хранителни продукти, както и на горивата. В ход е кампанията „Не плащай“, като бунт срещу самозабравилите се управленци. Мая Манолова обеща подкрепа за хората с увреждания и на самотните майки, като думите ѝ бяха посрещнати с аплодисменти от представители на организацията „Системата ни убива“, които присъстваха на срещата.
„Ние имаме общи каузи и това ни е събрало днес тук“, каза водачът на листата за област Враца Мариела Стоянова, която е медицински специалист. „Ние сме зад хората, зад работещите бедни, зад децата и зад хората с увреждания. Ние стоим изцяло зад вас и затова ще съм благодарна ако ни подкрепите на 2 октомври“. 
След нея всички останали 11 кандидати в листата се представиха с няколко думи. Всички те са категорични, че главната им цел ще бъде защитата на най-уязвимите хора и призоваха гражданите да гласуват с номер 17 в бюлетината. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
19.09.2022, 17:30 часа
4759 0