18 отбора ще участват във футболен турнир “За купата на кмета” във Враца

18 отбора ще участват във футболен турнир “За купата на кмета” във Враца За втори път във Враца ще се проведе футболен турнир “За купата на кмета”. В спортната проява ще участват състезатели на 18 отбора от региона. 
Жребият за турнира изтегли кметът Калин Каменов, който благодари на всички, които ще вземат участие в инициативата. 
Председателят на Българска Асоциация Мини Футбол за Враца - Александър Владимиров изрази увереност, че с всяко следващо издание броят на отборите ще се увеличава. 
Откриването на турнира ще се проведе на 30 септември, от 18:30 часа, в новоизградения спортен комплекс до стадион “Христо Ботев”. Първият мач ще бъде между тима на БАМФ-Враца и отбора на кмета Каменов. 
Съревнованията ще продължат и на 1 октомври.
29.09.2022, 14:48 часа
1166 2
Коментари

Любо от Враца

29.09.2022, 19:48 часа
вчера одих до Бистрец баце и направо се уплаших кога влезнах у него си помислих че съм объркал нещо и съм влезнал у бомбардирана Югославия от НАТО, и си викал леле минах нелегално границата, ма после прочетох табелата Добре дошли у Бистрец и се успок

Румен от Бистрец

29.09.2022, 15:47 часа
Абе тоя кмет кога работи ходи за риба сега вече е и футболист ще дойда да го гледам да видим дали може да рита топката, да не се спъне от топката, че няма кой да оправи улиците в Бистрец или пак ни излъга.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha