Нощ на игрите организират във Враца

Нощ на игрите организират във Враца На 5 ноември Враца ще бъде част от първото по рода си специално издание на Sofia Game Night | Нощта на игрите, в която ще се включват над 40 локации от 8 града. Идеята на инициативата е да представи необятния свят на игрите, тяхната социална и икономическа роля, да подкрепи създатели на игри и малки бизнеси от бранша, но най-вече да представи на своите посетители чистото удоволствие от игрите и възможността да изпробват нови неща.
Програмата на Нощ на игрите във Враца ще включи серия от събития, които ще представят различни аспекти от богата вселена на игрите.
"Заповядайте за да отбележим заедно този празник на игрите, който ще покаже, че те са интересни, забавни, образователни и ни дават чудесен повод да бъдем заедно и да споделяме знания и емоции", споделят организаторите.
Всички събития в програмата са с вход свободен, но е желателно предварителна регистрация за да си гарантирате участие в съответният модул. Регистрацията става с попълване на онлайн формуляр, което отнема не повече от 2 минути.
Нощ на игрите Враца се организира от Галина Димитрова-Димова (куратор), съвместно с Клуб по настолни игри "All A-Board Games Vratsa" към Младежкият център, Враца и ИТ Център на Враца Софтуер Общество.
Програма на Нощ на игрите във Враца:
5 ноември 2022, събота, 16 - 22 ч.
Локация: Младежки център, Враца, ул. Иван Андрейчин 2
16 - 18 ч. Настолни игри за деца (5 – 13 г.)
17 - 19 ч. Настолни игри за младежи (14 – 99 г.)
16 - 19 ч. „Климатична фреска” уъркшоп-игра за климатичните промени с Гергана Берова / Wind of Change
17 - 18:30 ч. „Дигитална хигиена и безопасен Интернет“ - беседа за родители с Павел Георгиев, експерт по кибер сигурност
20:30 - 22:30 ч. Караоке парти с музика от игри и кей поп
Локация: ИТ център / Враца софтуерно общество, ул. Кокиче 14
20 - 22 ч. Компютърни игри в мрежа - Mindcraft, Roblox, Among us
Очаквайте скоро повече информация за събитията в програмата.
Sofia Game Night се осъществява с подкрепата на продуктовата компания PokerStars, международен работодател в ИТ сферата и генерален партньор на фестивала, и българското game dev студио Incineration productions.“
30.09.2022, 09:22 часа
1170 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha