Ето как изглежда Дона Дерико от "Спасители на плажа" /снимки/

Ето как изглежда Дона Дерико от "Спасители на плажа" /снимки/ Всички от нас (е, поне голяма част) още помним трепетното очакване на поредния вълнуващ епизод на "Спасители на плажа".
Няма да сбъркаме, ако го наречем Сериалът на 90-те... или поне един от любимите ни по това време. Сериалът, който ни пренесе на безкрайни плажове, под горещо слънце и в компанията на не по-малко горещи актьори.
Наред с Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф се нарежда и Дона Дерико. Блондинката, която помним по-скоро като спасителката Дона Марко изглежда толкова зашеметяващо, колкото и през 1996 г.
54-годишната актриса продължава да разгорещява страстите и днес. В профила си в Instagram тя публикува снимка, на която я виждаме да позира в изрязан златист бански от две части, пише Page Six.
За Дона Дерико започна да се говори повече това лято, след като позира в бански костюм с лика на американското знаме в Деня на независимостта на САЩ. Вълна от критики заля социалните мрежи след видеото ѝ на 4 юли.
Много жени изразиха своето възмущение от публикацията ѝ, защото по думите ѝ я смятат за "твърде стара, за да носи такъв бански" или защото отчаяно иска да привлече внимание.
Нека ви кажа нещо, което може да ви изненада. Всъщност мога да нося и да правя буквално каквото си поискам", отговори тя две седмици по-късно, 17 юли.
Но освен негативи, бившата спасителка на плажа получи и редица похвали. Феновете ѝ я защитиха, коментирайки че "ако изглеждах толкова добре, щях да публикувам снимки по бански всеки ден" и "тези дами завиждат и искат да те засенчат. Ти си красива отвътре и отвън".
17.11.2022, 12:00 часа
1237 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha