Греховни страсти! Адвокат от Враца се заигра с надарена красавица, камериерка го спасява

Греховни страсти! Адвокат от Враца се заигра с надарена красавица, камериерка го спасява От близо седмица потресаваща история се предава от уста на уста и предизвиква иронични реакции сред гражданите на Враца, подочу репортер на агенция BulNews.
Случката е с голяма степен на достоверност и по разбираеми причини ще спестим имената на участниците в нея.
И така! Популярен къдрокос врачански адвокат, който има походката на младо петле, решил да загражда крепостта на млада дама с прелестно тяло, с добре обособен балкон. Изживяващият се като плейбоя на гилдията мъж приложил всички доказани от времето похвати да проникне в светата обител на красавицата и накрая почти успял.
Предизвикалата неговия сексуален интерес жена, която е адашка на известна фолк звезда, приела неговата настойчива покана за вечеря, която да прерасне в нещо повече. Това, което френското петле не знаело, че тя още преди години била прочела в местен вестник класацията на свалячите във Враца с най-малко мъжко достойнство, в която присъствало и неговото име. Момичето било подготвено, че я чака разочарование и затова решила да даде урок на настойчивия си ухажор.
Двамата седнали в ресторант сред скалите, след което логично се пренесли в стая в хотела. Красавицата предложила да се съблекат и да поиграят на ролеви игри, което адвокатчето немедлено приел. Момичето извадило розови белезници и му предложило да отидат в банята, където да започнат дълго чаканите от загорелия юрист изпълнения. По тази причина той с удоволствие се съгласил да бъде закопчан за тръбите.
Веднага след това дамата излязла от банята, облякла се и напуснала хотела.
На изоставения пишман любовчия бързо му просветнало, че е изоставен гол в празна стая и започнал да вика за помощ. За съжаление никой не се отзовал на неговите призиви да получи свобода и така прекарал цялата нощ.
Чак на сутринта камериерката влязла да почисти стаята и едва не получила инфаркт от гледката в банята, където заварила безпомощния мераклия закопчан за тръбите. Видният юрист бил освободен, но случката добила завидна популярност сред врачанската общественост.

Снимката е илюстративна.
05.10.2022, 08:40 часа
12718 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha