Ромео от Грамада: Директорът на СУ „Христо Ботев“ пращал любовни стихове в работно време на момиче /доказателства/

Ромео от Грамада: Директорът на СУ „Христо Ботев“ пращал любовни стихове в работно време на момиче /доказателства/ Директорът на СУ „Христо Ботев“ в Грамада пращал любовни стихове по време на работа на девойка, научи BulNews.
Преди година ви разказахме за нагласения конкурс с Ивайло Иванов. Припомняме, че въпреки слабата оценка, същият бе назначен за директор на учебното заведение.

Измамна схема! Нагласен конкурс в РУО-Видин избира директор на училище по политическа линия /снимки/

Малко след публикуването на материала за Иванов редица преподаватели и жители на област Видин разказаха потресаващи случки, свързани с директора.
Оказва се, че по време на работа той е ангажиран предимно с това да пише любовни стихове, отправени към управител на видински ресторант. След като обаче чувствата на Иванов не са споделени, същият побеснял и подал сигнал в полицейското управление на Видин, пише Канал7.
Младото момиче, което получавало любовните стихове, се обърнало и към шефа на Регионалното управление на образованието в областния град - Веселка Асенова. Резултат обаче нямало.
Малко след разговора си с началника на РУО, притеснена от сексуалните мераци на Иванов, девойката получила обаждане. При разговора по телефона тя е била информирана, че Асенова няма да вземе отношение, защото Иванов редовно я снабдявал с тулумби с мед.
Няколко дни по-късно, младата жена с почуда разбрала, че тя и майка и са викани в полицията заради подаден сигнал от Ивайло Иванов.
Според информация на Канал7, съществуват медицински документи, които показват, че директорът на СУ „Христо Ботев“ в Грамада страда от психическо заболяване, но въпреки всичко същият е начело на школото, макар и чрез нагласен конкурс.

Можете да чуете разговора между Веселка Асенова и младата девойка по-долу.
06.10.2022, 08:40 часа
13468 1
Коментари

бако

06.10.2022, 12:31 часа
баце е много голем поет чак на мене ми се прииска да му пусна
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha