Дрогата не прощава! Майка изрева от сина си наркоман, буйствал и изпочупил дома им в Лом

Дрогата не прощава! Майка изрева от сина си наркоман, буйствал и изпочупил дома им в Лом Майка изрева от сина си наркоман, буйствал и изпочупил дома им в Лом, съобщиха от полицята в Монтана.
Случката е от вчера. Около 10 часа в районното управление в Лом постъпил сигнал от майката на 35-годишен местен жител. Жената се оплакала, че синът ѝ злоупотребявал с наркотици, бил агресивен, буйствал и чупил покъщнината. 
На мястото незабавно бил изпратен екип полицаи. Те намерили мъжа в една от стаите в къщата и го задържали. На масата в дома имало суха зелена листна маса. В този момент на мястото бил изпратен и екип на дежурна оперативна група. При претърсване на жилището били намерени и иззети 53.55 грама канабис, 50.34 грама кетамин и 1 грам амфетамин. Наркотичните вещества били укрити на различни места в помещенията, в пластмасов съд с цилиндрична форма и в дрехите на задържания. 
Поради здравословното му състояние 35-годишният бил настанен в психиатрично отделение на болницата в Лом. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал. 3 от НК. 

*Снимката е илюстративна
04.11.2022, 10:30 часа
3378 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha