Само в BulNews: Ето кой е мъжът, пребит пред дискотека в Лом /снимки/

Само в BulNews: Ето кой е мъжът, пребит пред дискотека в Лом /снимки/ 43-годишният Десислав Александров е мъжът, който бере душа след побой пред дискотека в Лом, научи ексклузивно агенция BulNews. Мъжът е от крайдунавския град, но живее във Варна. Познат е на съгражданите си като Джек и работи като охранител в частна фирма. 
Припомняме, че побоят е станал 16 октомври пред нощен бар „Х“. Тогава Александров бил пребит от непознати, но не подал сигнал в полицията и не бил настанен за лечение в болница. Седмица по-късно, на 24 октомври, състоянието му рязко се влошило и той бил приет в Интензивното отделение на МБАЛ „Св. Николай Чудотворец“ в безсъзнание, с тежки кръвоизливи в мозъка. 

Хроники на Северозапада: Варненец бере душа след жесток побой пред дискотека в Лом

Побойникът бе разкрит дни след хоспитализирането на Александров. Това е 27-годишният К.З. от Лом, който е от ромски произход. Прокуратурата вече му е повдигнала обвинение за опит за убийство, като вчера съдът в Монтана потвърди наложената му мярка за неотклонение „Подписка“ и отказа да го прати в ареста.  

Съдът отказа да вкара зад решетките ломчанин, пребил варненец пред дискотека в Лом

В момента Десислав е в кома, а борбата на лекарите за живота му продължава. Приятелите му засипват профила му в социалната мрежа с пожелания за бързо възстановяване. 
04.11.2022, 13:50 часа
5996 2
Коментари

Миризлив циганин

07.08.2023, 20:45 часа
Скоро всички ще станем на сапун

Руфие Ебанова

04.11.2022, 15:54 часа
Дирил си го е
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha