При спецакция! Ченгета тарашиха дома и колата на дилър от Козлодуй, прибраха го в ареста

При спецакция! Ченгета тарашиха дома и колата на дилър от Козлодуй, прибраха го в ареста Ченгета намериха наркотици при тараш на дома и колата на дилър от Козлодуй, научи BulNews.
Случката е от вчера. Съгласно утвърден план от директора на областната дирекция на МВР-Враца, служители на сектор „ПКП“ са провели спецакция на територията на Община Козлодуй.
В хода на операцията, в Бутан е установен лек автомобил "Ауди", собственост и управляван от М. З. М. на 29 г. от Козлодуй. По време на претърсване в колата и личен обиск на младеца са намерени общо 20 гр. суха зелена листна маса, която след направен полеви наркотест реагирала на канабис.
Водачаът е изпробван и с технически уред за употреба на наркотици, при което същият е отчел наличие на канабис и анфетамин.
При последвали процесуално-следствени действия на ползвания от лицето адрес в атомния град, е установена 1 полиетиленова сгъвка, съдържаща суха зелена листна маса, която след направен полеви наркотест реагирала на канабис.
М. М. е задържан в арестни помещения на районното управление на Козлодуй за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

*Снимката е илюстративна
08.11.2022, 13:01 часа
1676 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha