Полицаи от Враца почетоха паметта на убития си колега на границата с Турция

Полицаи от Враца почетоха паметта на убития си колега на границата с Турция Полицаите от Враца почетоха паметта на загиналия си колега, който бе убит на границата ни с Турция, видя репортер на агенция BulNews.
Преди минути пред областната дирекция на МВР във Враца униформените запазиха минута мълчание и сведоха глави пред паметта на 32-годишния Петър Бъчваров. Вой на сирени от служебен автомобил огласи центъра на Враца по време на мероприятието.
"От името на цялата областна дирекция на МВР във Враца изказвам най-искрени съболезнования към близките на загиналия колега. Случката разтърси всички нас и ние се надяваме никога повече да не се случват такива трагедии", каза директорът на регионалната структура на силовото министерство старши комисар Цветко Нинов.
Към момента 8 служители на дирекцията във Враца охраняват границата ни с Турция. Те се изпращат в командировки с продължителност от две седмици до месец. Въпреки разигралата се трагедия, никой от тях не се е отказал да изпълнява служебните си задължения да охранява пределите на родината ни, допълни Цветко Нинов. 
Почит към загиналия си колега отдадоха и други структури на МВР от област Враца.
09.11.2022, 12:23 часа
2040 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha