Oт последните минути! Тежка катастрофа край Враца, човек лежи на пътя /снимки/

Oт последните минути! Тежка катастрофа край Враца, човек лежи на пътя /снимки/ Тежка катастрофа стана преди минути във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. Кола се е натресла в бус на пътя за квартал "Кулата", има пострадал човек. 
Инцидентът е станал на булевард „Европа“, пред подстанция 3 на „Електрохолд“.
Товарен бус „Daewoo” се движел към Враца, когато шофьорът му дал ляв мигач, за да завие и да влезе в двора на енергодружеството. В този момент зад него идвал лек автомобил „Фолксваген Поло“ с врачанска регистрация. Най-вероятно шофьорът не видял, че бусът е намалил, за да направи маневрата, тъй като слънцето свети точно срещу водачите. Така колата се забила в задната част на товарното возило. 
При удара е ранен шофьорът на лекия автомобил. Хора, които се намирали на мястото по време на произшествието, му помогнали да излезе от колата. Мъжът лежал безпомощно на пътното платно, докато на мястото пристигнала линейка. На пострадалия човек вече е оказана първа помощ и той е вдигнат за подробен преглед и изследвания в болницата. 
На местопроизшествието има екип на полицията, който да установи причините, довели до катастрофата. 
10.11.2022, 09:28 часа
13232 1
Коментари

Cloudy

10.11.2022, 09:49 часа
Блестяло слънцето дрън дрън, просто водачи на МПС над 60г. да им се отнема правото за управление на МПС, той няма рефлекси, не вижда кола тръгнал да кара.......
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha