Невиждана наглост! Тарикат заряза БМВ-то си върху чисто нов тротоар във Враца /снимки/

Невиждана наглост! Тарикат заряза БМВ-то си върху чисто нов тротоар във Враца /снимки/ Тарикат паркира БМВ-то си върху чисто нов тротоар в центъра на Враца, научи агенция BulNews. Възмутен жител на града изпрати снимки на нарушителя, за да видят повече хора докъде се простира наглостта на някои водачи.
На кадрите се вижда, че шофьорът е зарязал колата си върху тротоара на прясно ремонтираната улица „Георги С. Раковски“ в града. Така паркираният баварец пречи на пешеходците да се зарадват на новата придобивка. След като месеци наред им се налагаше да вървят по разкопани улици и тротоари, сега те трябва да слязат на пътното платно. 
Повече от ясно, е че шофьорът е паркирал там, заради собственото си удобство, без изобщо да се съобразява с хората, които вървят пеша. 
На гражданите им омръзнаха подобни гледки. Ежедневно самозабравили се шофьори паркират където им падне, без съображение. Въпреки зачестилите проверки и глоби от страна на полицаите, тарикати все се намират.
Все пак хората не спират да се надяват, че някой ден културата ще възтържествува.
11.11.2022, 08:30 часа
5405 2
Коментари

Иван Методиев

12.11.2022, 15:08 часа
Не е от Монтана, а е от Враца. Този се има за велик, тъй като един полицай от Враца, работещ в Мездра му оправя глобите. Майка му е купила това БМВ, за да спира по тротоарите и не само. Ето му е и фейсбука: https://www.facebook.com/qn1989

123

11.11.2022, 11:01 часа
В МОНТАНА СИ КАРАТ И ПРЕЗ НЕЗАВЪРШЕНИЯ НОВ ПЛОЩАД!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha