Ексклузивно в BulNews! Ужасяващи СНИМКИ от зверската катастрофа, в която загина Ванко от Враца

Ексклузивно в BulNews! Ужасяващи СНИМКИ от зверската катастрофа, в която загина Ванко от Враца Ден след адската катастрофа край Камено поле, в която загина Ванко Маринов от Враца, агенция BulNews се сдоби с първи снимки от жестокото меле.

Мъката е голяма! Вижте кой е загиналият младеж в жестоката катастрофа край Камено поле /снимки/

Припомняме, че 22-годишното момче почина вчера сутринта, в ужасяващ инцидент между селата Драшан и Камено поле. За зверската катастрофа съобщи първо медията ни.

Фатален инцидент! Младеж от Враца загина в тежка катастрофа в Мездренско

В редакцията ни бяха изпратени кадри, на които се вижда, че лекият автомобил „Фолксваген Голф 4“ е размазан и трудно става ясно каква е колата. Хора от Камено поле и Драшан коментират, че във фаталната нощ младежът се движел с пъти по-висока скорост от разрешената, а километражът на возилото бил засякъл на 180 км/ч. От снимките става ясно, че ударът е бил толкова зловещ, че „Голф“-ът е огънат като консерва, а шансовете Ванко да оцелее – нищожни.
 
14.11.2022, 12:37 часа
50490 3
Коментари

Mahnete q taq ovca

14.11.2022, 20:46 часа
Tazi gospod shte q pribere.

Момчил Костадинов

14.11.2022, 20:45 часа
Аз не съм престъпник аз просто не спазвам никакви парвила. Работя като горски инспектор и контролирам работата на жена си директор на горското в Мездра. ГЕРБ ни пази и затова можем да крадем безконтролно. Никога няма да ни затворят никога.

!!!

14.11.2022, 17:16 часа
Тая камара с железо е сложете на край Вараца като паметник да я гледат селяните.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha