Кръв на пътя! Младеж с БМВ помете жена в Монтанско, лекари се борят за живота ѝ

Кръв на пътя! Младеж с БМВ помете жена в Монтанско, лекари се борят за живота ѝ Жена е с опасност за живота след катастрофа в Монтанско, съобщиха от пресцентъра на МВР в града на Огоста.
Пътният инцидент е станал в събота, около 12.30 часа, в землището на село Студено буче на пътна отбивка към селскостопански имоти. Лек автомобил БМВ "Х3", управляван от 26-годишен жител на областния град, се движел на заден ход, когато блъснал 43-годишна пешеходка от Комощица.
В резултат на настъпилото пътнотранспортно произшествие жената е настанена в многопрофилната болница в Монтана с фрактура на дясна китка и опасност за живота, поради предстояща спешна операция за вътрешен кръвоизлив между далак и бъбрек.
Водачът е изпробван за употреба на алкохол, като пробата му е отрицателна. Причините за катастрофата са в процес на изясняване. На място е извършен оглед от дежурна оперативна група на районното управление в Монтана.
Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 343, ал. 1, б. "б" от НК. Работата по случая продължава.

*Снимката е илюстративна
21.11.2022, 11:42 часа
2879 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha