Златко Живков даде старт на коледните празници в Монтана със запалването на 10-метрова елха /снимки/

Златко Живков даде старт на коледните празници в Монтана със запалването на 10-метрова елха /снимки/ Кметът Златко Живков даде старт на коледните празници в Монтана със запалване на светлините на 10 метровата красива елха, заедно с Дядо Коледа на препълнения площад Жеравица.
"Искам да поздравя най-малките и техните родители, с които заедно ще видим нещо хубаво и да пожелая да ви върви и в този месец, и в следващата година. Желая на всички да сте живи и здрави! Благодаря ви, че изпълнихте монтанския площад днес и да се зарадваме на една светла празнична нова година, която започваме да посрещаме от днес, когато отбелязваме 131 години от градския статут на Монтана. От сърце желая да бъдете добри, да сте готови да протегнете ръка и да знаете, че светът е хубав, когато ние си го напривим такъв. Оставете нервите и неприятностите назад и се зарадвайте, заедно с децата си, за да може те да повярват в чудесата, които се случват винаги по Коледа", заяви в обръщението си Живков.
Стотици жители и гости се насладиха на прекрасния спектакъл, организиран от община Монтана. Те аплодираха красивите малки и големи танцьорки от три формации - „Dance Machine Crew“, „Gracia Dance“ и „Финес“. Тук бе и премиерата на новата песен "Коледа" на неостаряващата звезда Нели Рангелова, която я изпя съвместно с вокално студио "Детски смях" към ЦПЛР-ОДК „Ние, врабчетата“ – „Коледа“.
Всички забравиха за студа по време на уникалното огнено шоу на група "Палячи", които възпламениха страстите и оставиха без дъх стотиците присъстващи. За хубавия празник допринесоха и актьорите от Общинския куклен театър и водещият Симеон Тодоров, които разсмяха малчуганите и им раздадоха много подаръци в оригиналните игри. Шоколадови лакомстмва имаше за всички, а дошлите най-рано ги получиха лично от кмета Златко Живков.
04.12.2022, 11:24 часа
1223 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha