Коледен подарък за врачани: Ресторант „Нашенци PRO“ предлага безплатна доставка през FoodboX

Коледен подарък за врачани: Ресторант „Нашенци PRO“ предлага безплатна доставка през FoodboX Хитовият ресторант „Нашенци PRO“ във Враца подготвя коледна изненада за своите клиенти, научи агенция BulNews. През целия месец декември можете да поръчате любимите си кулинарни изкушения през сайта на FoodboX.bg с безплатна доставка.  
Заведението се намира на ул. „Кръстьо Българията“ 17A, зад офиса на „Уникредит Булбанк“.
Майсторите готвачи приготвят предимно ястия от традиционната българска кухня, но представени по модерен и интересен начин.
„Нашенци PRO” е единственият ресторант в града с шоу кухня. Тя е отворена и така клиентите могат да видят целия процес на приготвяне на вкусотиите. 
Всички безкомпромисни любители на родната кухня, които нямат възможност да посетят заведението през празничния месец, могат да се доверят на екипа на FoodboX.bg. При поръчка на сума над 20 лева, доставката е напълно безплатна
Всички домакини, които искат да блеснат с изискани ястия на празничната трапеза, могат да се доверят на шеф готвачите в „Нашенци PRO“ и на лидера в доставката за дома и офиса FoodboX.bg, успехът е гарантиран!
05.12.2022, 11:11 часа
2193 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha