Гавра! „Лидл“ във Враца пусна вмирисани шарани и остави клиентите си без риба на Никулден

Гавра! „Лидл“ във Враца пусна вмирисани шарани и остави клиентите си без риба на Никулден Хипермаркет „Лидл“ във Враца разочарова клиентите си, като ги остави без традиционната за Никулденската трапеза риба, научи агенция BulNews. 
Редакцията ни бе залята от сигнали на читатели, че и в двата магазина на немската верига в града се продават вмирисани шарани на промоция за 7 лева. 
За вчерашния празник врачани се втурнали да купуват от лидлския „пресен“ шаран, но останали неприятно изненадани. Когато се прибрали вкъщи и отворили пакетирана риба, от нея се разнесла неприятна миризма на развалено, а самият шаран бил слузест и със съмнителен цвят. Така вместо да празнуват вкъщи, опарените клиенти се редили на опашки, за да връщат вмирисаната риба.  
Това не е прецедент за немския магазин. На миналогодишния Никулден отново се продаваха развалени шарани, но хората не са си взели поука. Ниската цена е привлякла клиентите, но евтиното се оказало скъпо.
Така „Лидл“ за пореден път остави клиентите си с празна софра на празника.
Тук идва въпросът защо служителите от Агенцията по безопасност на храните във Враца са съсредоточили проверките си само върху пазарите, където се продава предимно жива риба? Защо големите хипермаркети биват оставяни да продават негодна за консумация риба? Все пак да не забравяме, че рибата се вмирисва откъм главата… 
07.12.2022, 10:53 часа
6367 3
Коментари

Кръстю Кръстев

08.12.2022, 08:49 часа
Не само във Враца, в Козлодуй беше същата история. Рибата стара, вмирисана и за нищо не става.

да

07.12.2022, 17:38 часа
Държавата е виновна !В други държави в Лидълите са с много по-евтина и качествена стока За нас специално освен високите цени и ниското качество

piko

07.12.2022, 16:42 часа
на LIDL само рекламата им е добра другото е боклук
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha