От последните минути! ТИР помете кола на оживен булевард във Враца, движението е затруднено /снимки/

От последните минути! ТИР помете кола на оживен булевард във Враца, движението е затруднено /снимки/ ТИР блъсна кола на оживен булевард във Враца, видя отново първо репортер на BulNews. Пътният инцидент е станал преди минути в подлеза между Стария пазар и светофарите на „Карл Маркс“.
Лек автомобил „Рено“ с плевенска регистрация пътувал към центъра на града по бул. „Мито Орозов“. В подлеза гръцки гражданин, управляващ благоевградски ТИР, се опитал да изпревари колата и да свие вдясно, към кръговото на бензиностанция „Лукойл“, но ударил с тежкотоварната си машина колата и я хвърлил на тротоара. 
За щастие при инцидента няма пострадали хора. Материалните щети са сериозни, като по-значителни са в лявата част на лекия автомобил, където е бил ударът. Зад волана на колата е седяла жена, която има повече от 20 години стаж като шофьор.
Движението в района е затруднено, като дясната лента е напълно блокирана от катастрофиралите возила. В посока центъра вече има образувани опашки от чакащи, като се очаква на мястото да пристигне екип на „Пътна полиция“, който да документира случая.
09.12.2022, 13:56 часа
9123 1
Коментари

мда

09.12.2022, 20:11 часа
умрели , пометени , смазани , пребити , а виновните.....анархистична свободия ! Великият цар Крум би наказал достойно шофьорчето отракано , така че да му е завинаги как кара ТИР под мост в населено място и си вее байряка. Но ние сме друго племе...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha