Коледно чудо: Пускат движението през "Витиня" преди празниците

Коледно чудо: Пускат движението през "Витиня" преди празниците Без традиционните в последните години тапи по време на "голямото пътуване" преди Коледа. Този неочакван подарък ще получат пътуващите по автомагистрала "Хемус" в участъка при Витиня, увери в кулоарите на Народното събрание регионалният министър Иван Шишков.
"В момента много активно се завършват тунелите на "Витиня". Лично се надявам, имам и уверението на строителя, че до 20-ти декември да бъде пуснато цялото движение. Имам всеки ден информация, в момента се полага асфалт, слагат се деформационни фуги", каза той.
"Това е уверението ми от "Автомагистрали", всеки ден ми пращат снимки. Има да се слагат мантинели в момента, има да се дооформят две или три от деформационните фуги и асфалтът, който ми бе показано, че е изпълнен в голямата си част. Разбира се, времето е такова, че може два дена да се работи, два не, но въпреки всичко виждам, че ще има още един прозорец. Надявам се в този прозорец да завършат и наистина в този си участък магистрала "Хемус" да стане коледно чудо", каза още министър Шишков.
13.12.2022, 16:21 часа
895 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha