Пълна промяна! Врачанка се преобрази след участие в телевизионно предаване /снимки+видео/

Пълна промяна! Врачанка се преобрази след участие в телевизионно предаване /снимки+видео/ Врачанката Ирена Петрова се преобрази след участие в телевизионно предаване, научи агенция BulNews.
Тя се включи в проекта „Моето ново аз“ на bTV, които осигурили нейната пълна промяна.  
Ирена Петрова е майка на 17-годишния Алекс, който загина при катастрофа между мотор и камион миналата година във Враца. След загубата жената споделя, че е загубила цел и посока в живота си и просто съществува. Затова решила, че трябва да вземе мерки, за да се съхрани, въпреки жестокия удар на съдбата.  
Дамата искала да се измъкне от най-черния ад, като направи нещо за себе си. Нейната цел била да разбие рутината на ежедневието, което постоянно я връща към най-голямата ѝ загуба. Тя се доверила на специалистите от клиниката на предаването, които направили всичко по силите си, за да върнат усмивката на красивото ѝ лице. 
Ирена Петрова се подложила на различни естетични процедури, като блефаропластика – премахване на излишна кожа от клепачите. Поставени ѝ били филъри заради загубения обем на лицето, вследствие на преживяната мъка. След това Ирена се оставила в ръцете на топ стилист от предаването, който се погрижили и за косата ѝ.
След процедурите 43-годишната врачанка се чувства подмладена и разкрасена. Тя се надява, че синът ѝ я гледа отгоре и се радва на промяната в нея. Ирена е категорична, че корекциите не могат да изтрият тъгата от миналото ѝ, но могат да ѝ дадат старт за нов живот, въпреки преживяната трагедия.

16.12.2022, 08:50 часа
18264 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha