Разярен глиган рани стоматолог по време на лов в Смолянско

Разярен глиган рани стоматолог по време на лов в Смолянско Стоматолог от Смолян бе тежко ранен от глиган по време на лов, пише Лупа.
Случката станала преди дни край село Загражден, което се намира в община Баните. Зъболекарят бил на ловен излет с негови приятели. Стоял на пусия. В дерето край него минал глиган и авджията решил да стреля. 
Заради прекомерна уплаха или инстинкт за самозащита дивото животно обърнало посоката и тръгнало да атакува ловеца. Успяло да го настигне и започнало да го промушва с глигите си. Разкъсало дрехите на ловеца и го ранило на няколко места. За щастие на помощ пристигнало ловно куче, което прогонило разяреното диво прасе.
Стоматологът Радослав Х. успял да се спаси, но се наложило останалите ловци да повикат линейка. Той бил транспортиран и настанен за лечение в смолянската болница. Вече е добре, изписан е и е на домашно лечение, допълват още колегите му по хоби.
21.12.2022, 16:32 часа
631 1
Коментари

Еееееее!!!

21.12.2022, 20:37 часа
коскоджа ми ти сто-матолог , пък да не извади тия боцкави зъбки на Глигорчо , а да квичи повече от него !!! Шсъ упрай , момъкът с пущката , честно !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha