Вижте 6 мъжки постъпки, които никоя жена не трябва да прощава

Вижте 6 мъжки постъпки, които никоя жена не трябва да прощава Има някои мъжки действия, които могат да унищожат всичко.
И не става въпрос само за изневяра. Тези неща са по-лоши от нея и нито една жена няма право да си затваря очите за тях.
Всяка от нас заслужава да има някой до себе си, който да я цени, обича и носи на ръце. В този смисъл има няколко неща, които не бива да се прощават.

Манипулация, натиск, злоупотреба
Постоянните претенции, опитите за контрол, скритата или прикрита манипулация, изнудването, агресията… Ето това са убийците и на най-силната любов. Желаейки да притежава една жена, мъжът може да я принуди да се откаже от всичко - хобита, приятелства, работа, лични цели и дори комуникация със семейството ѝ.

Упреци и обвинения
Честите претенции, постоянното недоволство и обвиненията в некомпетентност имат кумулативен ефект. Те разрушават основата на взаимоотношенията тухла по тухла. Някои мъже толкова силно искат да превъзпитат любимата си, да я променят, да контролират поведението ѝ и да подобрят характера ѝ, че не забелязват как просто потъпкват личността ѝ. В такава нездравословна среда жената престава да бъде жена. Тя става пасивна, губи самочувствие и започва да вегетира, а не да живее... Трябва да бягате от такива мъже като дявол от тамян.

Унижение
Една небрежна дума или пък съвсем умишлена критика не само може да отблъсне жената, но и да навреди сериозно на психиката ѝ. Любящите хора никога не се унижават един друг. Това не е нормално. Ако той ви унижава насаме или публично, ако ви говори грубо или ви крещи, това е двойно ненормално. Унижението е много болезнен удар за всеки човек. Публичната критика, присмехът, порицанието на недостатъците пред непознати удрят много силно самочувствието, особено когато става въпрос за чувствителни и нежни хора. Това не се забравя и не трябва да се прощава.

Ревност и подозрение
Безпочвените и неоснователни подозрения са бич за щастливата връзка. Обвиненията и нападките срещу личната свобода могат само да създадат силно напрежение между партньорите. А ако са „овкусени“ и с денонощен контрол, ежедневни проверки, проверка на телефона и личните вещи, краят на такава любов е зад ъгъла. Някои мъже обичат да се правят на детективи, дори създават фалшиви акаунти в социалните мрежи и молят приятели да провеждат „тест за лоялност“ на половинките им. Подобно нещо е недопустимо. То превръща любовта в пепел.

Сравнение с другите
Нито една уважаваща себе си жена не трябва да търпи да бъде сравнявана. Това е удар под кръста, особено, ако мъжът постоянно я сравнява с майка си или бившата. Всеки човек на подсъзнателно ниво иска да бъде за своя партньор не само единственият, но и най-важният, желан, умен и необходим. Последствията от всяко сравнение, особено когато става въпрос за интимната страна на връзката, могат да бъдат непредвидими.

Неуважително отношение към целите на жената, обиди към нейното семейство
Обиждането на роднините ви, дори и под формата на шега, е недопустимо. По същия начин, както и подигравката с характера ви, начинът ви на живот и начинът ви на обличане. Всичко това прави микроклимата във връзката токсичен. Дори понякога жената да си позволи да критикува родителите си, мъжът няма такова право. Мили дами, бъдете мъдри и се обичайте. Опитайте се да не прощавате на мъжете за подобни действия, в противен случай можете да загубите себе си завинаги. Прекъснете на часа токсичните отношения с неподходящи мъже. Само тогава животът ще бъде лек и спокоен!
06.01.2023, 10:00 часа
398 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha