Поздрав от кмета на Община Вършец по повод настъпването на Новата 2023 година

Поздрав от кмета на Община Вършец по повод настъпването на Новата 2023 година Кметът на Община Вършец Инж. Иван Лазаров излезе с поздрав за всички жители и гости, по случай настъпването на Новата 2023 година, научи BulNews.
Ето какво гласи пожеланието на градоначалника:

"Уважаеми съграждани,
Скъпи гости на община Вършец,
Щастлив съм да ви поздравя с настъпването на Новата 2023 година!
В дните около Коледа и Нова година, независимо от това какви са били изминалите 365 дни, се изпълваме с вяра, надежда и оптимизъм, че предстоящата година ще бъде по-добра, благодатна и мирна! Това е в същността на човек и е хубаво, че е така! Защото какво би бил животът ни без упованието, че предстоят светли дни, че доброто ще е повече от лошото, че човешкото благородство ще е мерната единица за поведението ни, че в чисто битов план – ще бъдем здрави, успешни и пълни с обич.
С това упование се обръщам днес към вас и ви пожелавам всичко, което е в мечтите ви, да се сбъдне! Да имате кураж и сила да посрещате предизвикателствата! Да бъдат пълни сърцата и домовете ви! Да е здрава за вас и близките ви хора!
За себе си, като кмет на Община Вършец, пожелавам да имаме силите по най-добрия начин да завършим всичко започнато. Да имаме още добри идеи за развитието на общината и да можем да ги реализираме. Да имам все така удоволствието да работя с прекрасния екип на администрацията и Общинския съвет. Но най-вече, да имам вашето доверие и пълноценно общуване с вас, уважаеми съграждани. Да имаме чувството за общност - сплотена и активна общност, която е най-важното условие за развитие и добруване на местните хора.
Още веднъж – бъдете здрави, обичани и благословени!
Честита Нова 2023 година!"


Инж. Иван Лазаров,
Кмет на Община Вършец
01.01.2023, 11:46 часа
585 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha