Доков бей полудя! Обезглави селата в община Криводол, които са гласували за ГЕРБ /снимки/

Доков бей полудя! Обезглави селата в община Криводол, които са гласували за ГЕРБ /снимки/ Кметът на Криводол Ицо Доков, популярен вече като Доков бей, провежда мащабна чистка на наместници в селата на общината, видя репортер на агенция BulNews.
Прякорът му се роди заради близките му финансови отношения с турския народен представител от Монтана Димитър Аврамов, популярен в крими средите като Митко Галата.
Днес Уровене беше организиран протест срещу действията на градоначалника, който беше избран от името на партията на Бойко Борисов.
На площада в селото се бяха събрали десетки жители, които направиха подписка срещу освобождаването на кметския наместник Петрана Петрова. Тя е поредният селски управник, назначен от Доков бей и уволнен. През последните седмици същата съдба имат и нейните колеги в Осен, Баурене, Добруша и Главаци. Общото между тя е, че всички те са от ГЕРБ и партията има най-много гласове на изминалите избори.
Фрапиращото в Уровене е, че уволнената Петрана Петрова е от създателите на партията и основен двигател по време на избори. Това обаче не е спряло кметът на Криводол да й „вземе главата“ като част от масовата чистка на хора от ГЕРБ.
Пред събралото се множество тя сподели, че през изминалите 3 години непрекъснато е молела Доков бей да се отпуснат пари за ремонт на пътя до селото, който е в ужасно състояние. Наскоро се наложило полицаи и спешни медици да бъдат превозвани с джип, за да стигнал до една от къщите. Три години селото е било напълно забравено от кметът на Криводол, като той не е уважил молбата на кметския наместник за поне една пейка за площада. В същото време в селото няма поп, даскал, лекар, полицай и пощальон. Затова за всичко хората разчитали на Петрана Петрова. Да я подкрепи на площада в селото беше дошла и вече уволнената Лиляна Лазарова, която доскоро е била кметски наместник на Осен. Естествено, и тя от ГЕРБ.
Протестиращите в подкрепа на своя кметски наместник коментираха, че турският башибозук не е клал така българи в Криводолско, както Доков бей.
Подписката е адресирана до факторите в ГЕРБ и не е трудно да се прогнозира, че скоро Доков бей ще получи шамар от Бойко Борисов.
07.01.2023, 13:45 часа
13795 29
Коментари

До Бойко Борисов 2

09.01.2023, 16:54 часа
Бойко, ела да видиш и структурата във Враца, която ако не бяха Мартин, Калин и Красен щеше да закопае ГЕРБ още преди години. Такива хора ни трябват и по малките общини и села, а не мафиоти, крадци и неграмотници!!!

Selqnin

09.01.2023, 13:55 часа
Защо не попитат Бойко Борисов ,как Доков избран от ГЕРБ назначава само хора на БСП в общината. Двамата му заместник кметеве са от БСП. Само председателя на общинския съвет е от ГЕРБ ама той не го назначава Доков, а е избран по друг начин.

бойко

09.01.2023, 11:07 часа
Абе е ка можаате да изберете най-неграмотните и корумпирани управници у таа община??????????Сичките са с трудно завършено средно образование от каменоделското, готварското и т.н. училище. Включително и общинските ви съветници .

гласувала

09.01.2023, 10:28 часа
Е нали Доко е от ГЕРБ, що ни заплашва да не гласуваме вече за ГЕРБ? Нали Урвене извади най-много гласове за ГЕРБ, що ги заплашва сега? Той май вече не е от ГЕРБ, щото усеща, че Бойко вече е чул за него, а и за далаверите на Аврамова...

рибар

09.01.2023, 10:15 часа
Епа що да одат при ората единия си стои у заведението по цел ден и си връти далаверите, а другия го дирете по барите за риба. Зимат заплати без да знаат що.

общински

09.01.2023, 10:14 часа
Комитски е за риба и въобще не го интересува нищо, щото знае, че и да иде и да не иде Доков му е дал заплатка. Аврамова им е звъняла да ги предупреди да не ходят, че си знае колко много ги "обичат" хората, а тя се скри като мишка, както обикновено.

Фончо

09.01.2023, 10:09 часа
как може да се махат хора, които милеят, работят денонощно за селото, нямат 1 провинение или оплакване и най-важното цялото село е зад тях, с хора, които не могат да пуснат компютъра. Нима селото не извади най-много гласове за ГЕРБ, Доков от кои е?

прос сеянин

09.01.2023, 10:08 часа
Абе верно къде са тия двамата дека прибират пачките. Комитски и Доков къде сте защо се криете ялате при ората които са ви избирали. Они иначе не моат да са срещнат с вазе щото в общината гавазите ви не ги пущат. Страх ви е май.

BTW

09.01.2023, 10:00 часа
На снимката са само обикновенните хора, които искат нормален живот в нормална община, а не репресии, кражби и корупция. Как да дойде председатела на Общ. съвет и кмета като те "защитават" ГЕРБ, а всъщност истинските гербаджии са репресирани от тях.

комита

09.01.2023, 09:53 часа
Защо на снимката ги няма тези, които прибират пачките. Председателя на ГЕРБ и на ОбС в Криводол - Комитски и кмета - Доков. Явно, въпреки поканата им е било неудобно, меко казано, да гледат хората, които са ги избирали в очите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha