Силният вятър отчупи клони и понесе пейки в двора на СУ „Христо Ботев“ във Враца /снимки/

Силният вятър отчупи клони и понесе пейки в двора на СУ „Христо Ботев“ във Враца /снимки/ Силният вятър нанесе поредните щети във Враца, видя репортер на информационна агенция BulNews.
Преди около час в двора на Средно училище „Христо Ботев“ са се отчупили клони от дървета в двора на школото. Случката е станала по време на междучасие. За щастие обаче точно в този момент в тази част на училището не е имало деца и никой не е пострадал.
Поривите, които се извиват от вчера над областния център, са толкова силни, че са поместили и част от металните пейки, които са поставени в двора на врачанската Алма Матер.
Преди минути от блок №54 в ж.к. „Дъбника“ е започнала да пада изолацията. Сградата е санирана преди 3-4 години по национална програма. В момента пред блока са се събрали живущи, които с ужас гледат как хвърчат мазилка и мрежа от некачествено направената изолация.
Хората се надяват все още да действа гаранцията, дадена от строителната фирма, извършила ремонта на сградата, и от нея да поемат щетите, които мощният вятър нанася.
18.01.2023, 11:53 часа
4707 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha