Джигитът Мартин Петков: Познайник на полицията във Враца, има 14 глоби само за миналата година /видео/

Джигитът Мартин Петков: Познайник на полицията във Враца, има 14 глоби само за миналата година /видео/

Последният джигит, за който вчера медията ни писа, се оказа познайник на полицията във Враца.
Припомняме, че всички узнаха от BulNews за 25-годишния Мартин Петков, който шофира с доста висока скорост мощносто си БМВ из улиците на града под Околчица.

Нямат спирачки! Вижте поредния джигит с БМВ във Враца, лети с над 200 км/ч. /снимки+видео/

За "подвизите" на младежа зад волана обаче се оказа, че полицията вече знае, съобщава NOVA.
„Млад човек от Враца. Наказван е вече. За 2023 г. са му съставени 2 акта и 12 фиша. Не е единствен, има още няколко такива като него. Всичките са известни на полицията, издадени са им предупредителни протоколи, полицейски разпореждания”, заяви главен инспектор Янко Харалампиев, началник сектор „Охранителна полиция” в РУ на МВР-Враца.
"Книжката на водача обаче не може да се вземе само на базата на видеоклип в социалните мрежи, а нарушението трябва да бъде установено с техническо средство за контрол на скоростта", обясни инспектор Харалампиев. Не може да му бъде наложена и глоба.

08.02.2024, 10:09 часа
4387 5
Коментари

Пецо манивелата

08.02.2024, 19:22 часа
Да му се набият 4-6 картофа в ауспусите и малко шекер в резервоара, пък да видим дали ще направи половин оборот на колелата.

НАП

08.02.2024, 12:47 часа
Тоя дали работи нещо? Полицаите като уж са с вързани ръце не могат ли да му спретнат една постановка с НАП да докаже откъде има кинти или да му драснат клечката на колицата. После като иде да си купи друга пак така и така докато не се научи.

Ebati

08.02.2024, 10:26 часа
Mangala
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha