Не ровете в телефона му и не питайте приятели, ако подозирате партньора си в изневяра

Не ровете в телефона му и не питайте приятели, ако подозирате партньора си в изневяра Не трябва да питате приятели или да проверявате телефона на любимия си, ако имате съмнения, че изневерява, убедени са психолозите Кимбърли Мофит и Ребека Монтгомъри. Те призоваха за това в статия за Seventeen.
Психолозите предупредиха, че няма надежден начин да проверите дали партньорът изневерява или не. Освен това всеки различно разбира какво е предателство. Някои не придават голямо значение на откровения флирт в социалните мрежи, докато други ще смятат дори добавянето на потенциален съперник или съперник като приятел за пълно предателство. За да се избегнат недоразумения, Мофит и Монтгомъри съветват да обсъдите границите предварително.
Мофит вярва, че не си струва да досаждате на познати с въпроси за изневярата на любовник, особено ако не сте сигурни, че той наистина изневерява. Подозренията може да са напразни и репутацията му в очите на другите да пострада.
Също така, според Мофит, в никакъв случай не трябва да се правите на частен детектив, да наблюдавате тайно движенията на партньора си или да ровите в телефона му без разрешение. Това е нарушение на личните граници и показва, че връзката е стигнала до задънена улица.
Ако нивото на доверие между вас е толкова ниско, че надзъртането по телефона изглежда необходимо, време е да се запитате дали това наистина е здрава връзка.
30.01.2023, 11:00 часа
549 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha