За месец: Двама загинали и 24 ранени при тежки катастрофи във Врачанско

За месец: Двама загинали и 24 ранени при тежки катастрофи във Врачанско Двама са загинали, а 24 човека са ранени при тежки катастрофи във Врачанско, сочи отчетът на областната дирекция на МВР в града под Околчица.
През януари са регистрирани общо 50 катастрофи в областта. От тях 36 ПТП-та са с материални щети, 14 са тежки, с 2-ма загинали, и 24 леко и тежко ранени граждани.
По районни управления най-много катастрофи са станали на територията на Враца и Криводол – 16, с 8 пострадали, 18 ранени и 1 загинал. Другият загинал при катастрофа е на територията на полицията в Бяла Слатина, където пътните инциденти с щети са 6, с 3-ма пострадали и 2-ма ранени.
По дни от седмицата, най-авариен е бил вторникът, когато са настъпили общо 11 катастрофи, с един загинал и 7 ранени граждани. В понеделник са реализирани 7 ПТП-та с 5-ма ранени.
Най-много пътни инциденти са настъпили в светлата част на денонощието, когато са станали общо 27, при които има 14 леко и тежко ранени. През тъмната част на денонощието са настъпили общо 23 ПТП-та, при които са загинали двама и са ранени 10 души.
По клас на пътя, в населените места и по общинската пътна мрежа има общо 30 пътни произшествия с 15 ранени граждани. По третокласната пътна мрежа са регистрирани общо 6 ПТП-та, като при тях са загинали 2-ма и са ранени 3-ма.
07.02.2023, 10:16 часа
573 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha