Зов за помощ! Баща на две деца от Врачанско има нужда от средства за животоспасяваща операция /снимки/

Зов за помощ! Баща на две деца от Врачанско има нужда от средства за животоспасяваща операция /снимки/ Баща на две деца от Криводол се бори с тежко заболяване и има нужда от средства за лечение, научи агенция BulNews. 
38-годишният Светлин Елков страда от терминална бъбречна недостатъчност. През последната година и половина той ходи на хемодиализа три пъти седмично, а понякога и по-често. За да може да води нормален живот, е необходимо да бъде направена трансплантация на бъбрек. 
Светли и семейството му са преминали през всички процедури за извършване на операцията у нас. В последния момент обаче родните лекари открили риск от несъвместимост с донора –неговата майка, и отказали да извършат трансплантацията. 
По тази причина хората се свързали с болница в Турция, откъдето се наели да оперират. Необходимата сума за процедурата обаче е непосилна за близките на младия мъж. Нужни са 22 500 евро, които да бъдат събрани възможно най-скоро, за да може Светлин да се върне към нормалния живот. 
Елков е баща на две деца. Преди да получи кошмарната диагноза, работил в чужбина като шофьор. В Криводол го познават като добър и отзивчив човек, който винаги е готов да помогне. Сега самият той има нужда от помощта на съгражданите си и хората с големи сърца, които имат възможност да дарят средства за лечението му. 
Всеки, който желае, може да даде своята лепта на банковата сметка, посочена на водещата снимка. 
07.02.2023, 09:53 часа
4146 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha