Само в BulNews! Агент на ДАНС-Враца зоба от тучната ясла на „Екофрут“

Само в BulNews! Агент на ДАНС-Враца зоба от тучната ясла на „Екофрут“ Агент на ДАНС-Враца е отворил чадър над местната транспортна фирма „Екофрут“, научи агенция BulNews.
Държавният служител зоба всеки месец от тучната ясла на собственика Емил Марков. Контраразузнавачът е толкова лаком, че често преяжда и по тази причина редовно излиза в болнични. Ако ръководството иска да научи кой е той, просто трябва да види на кой му се налага да отсъства по уважителни причини от работа.
Това сътрудничество се пази в дълбока тайна, за да може чадърът по-дълго да остане разпънат.
По неофициална информация, то продължава от години и досега и двамата бизнес партньори са доволни.
Именно тази връзка дава силата на Емил Марков да работи на пазара по такива правила, които неговите колеги не могат да си позволят. Затова сигналите на бивши работници срещу „Екофрут“ се трупат, без да водят до промяна на функционирането на транспортната компания. Вероятно това е и причината повече от 2 години да се прикриват зулумите на самозабравилия се Емилио Емилов, известен като Емилио Коката. Синът на Емил Марков в момента е най-проблемният младеж във Враца, но това някак не прави впечатление на полицията и прокуратурата. Мнозина предричат, че ситуацията тук ще ескалира до степен, силно напомняща тази с прокурорския син в Перник, но тогава вече ще е късно да се реагира.
Емилио Коката вече е неконтролируем и по думите на баща му „трябва да лежи“, за да поумнее. Нека врачанските магистрати да уважат това желание на родителите и за малко да забравят за кеша на „Екофрут“. После пак ще зобат...
13.02.2023, 08:50 часа
14559 4
Коментари

Пичи

13.02.2023, 16:51 часа
Моя син като порасне ще шмърка 2 метра линия!

тове дебело дете

13.02.2023, 16:50 часа
черна котка във ваната на копа кабаната, влизам с метър кока в камбаната леличко дай ми беличко, аз съм това дебело дете опростеличко

Надя Горанова

13.02.2023, 10:56 часа
В тези схеми час по-скоро трябва да влезе прокуратурата.Пишете на Гешев да праща опитни и честни прокурори във Враца

NOVA

13.02.2023, 10:25 часа
Обадете се вече на национални телевизии/медии и да стане като с онова пернишко пишлеме
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha