При спецакция! Вкараха зад решетките млад дилър от Монтана, кътал наркотици в дома си /снимки/

При спецакция! Вкараха зад решетките млад дилър от Монтана, кътал наркотици в дома си /снимки/ Вкараха в ареста младеж от Монтана, кътал дрога в дома си, научи BulNews
Вчера на територията на полицията в областния град е била проведена специализирана полицейска операция. Тя била с цел опазване на обществения ред, противодействие на конвенционална престъпност и транспортния травматизъм.
В акцията са участвали служители на районното управление, секторите „Специални тактически действия“ и „Пътна полиция“ на областната дирекция на МВР-Монтана, разследващи полицаи, криминалисти и Зонално жандармерийско управление-Монтана.
В хода на планираните мероприятия са извършени проверки на 156 човека, 96 моторни превозни средства, 15 адреса и 5 търговски обекта.
В ареста на районното управление в Монтана е задържан 22-годишен жител на квартал "Кошарник" за притежание на наркотични вещества. При извършено претърсване, от дома му са иззети 33.4 грама амфетамин и 0.7 грама канабис.
По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал. 3, т. 1 от НК.
При контрола на пътното движение в района на квартал „Кошарник“ са съставени 6 акта и 15 фиша по Закона за движение по пътищата.
21.02.2023, 10:55 часа
2384 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha