Нашенка и в „Ергенът“! Красавица от Бяла Слатина ще се бори за сърцето на Евгени Генчев /снимки/

Нашенка и в „Ергенът“! Красавица от Бяла Слатина ще се бори за сърцето на Евгени Генчев /снимки/ Красавица от Бяла Слатина влезе в най-романтичното риалити предаване „Ергенът“, научи агенция BulNews. Кристина Пламенова ще се бори за сърцето на пианиста Евгени Генчев.
Нашенката е на 26 години и е завършила „Право“. Работи като стажант в престижна адвокатска кантора, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. През 2019 г. е избрана за „Мис София“, а тази година представи страната ни на конкурса „Мис Вселена“ в САЩ. 
Кристина разказва за себе си, че е израснала в типичното патриархално семейство в малкото градче Бяла Слатина. Завършила е средното си образование там – в професионалната гимназия „Никола Й. Вапцаров“, след което се преместила в столицата, за да учи в УНСС.
Тя беше първата участничка, която прекрачи прага на луксозната вила в турския курорт Бодрум и се запозна с главния персонаж в предаването - Евгени. Тя определено успя да направи впечатление на Ергена, след като му даде да подпише споразумение. Чрез него музикантът обещава, че се държи добре с нея и винаги ще бъде честен. 
Дали красивата белослатинка ще успее да пребори конкуренцията и да завладее виртуозния музикант – предстои да разберем. 
 
22.02.2023, 12:08 часа
10390 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha