Иде студ: 4-ма младежи откраднаха климатик и 750 кг въглища в Лом, вкараха ги зад решетките

Иде студ: 4-ма младежи откраднаха климатик и 750 кг въглища в Лом, вкараха ги зад решетките Прибраха в ареста 4-ма младежи, откраднали климатик и въглища в Лом, съобщиха от МВР-Монтана.
Престъпленията са извършени от началото на януари до 17 февруари. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че двама ломски жители, на 22 и 19 години, единият с криминални прояви, с техническо средство взломили прозорец от ПВЦ дограма в къщата на 40-годишен ломски жител. От имота младежите задигнали климатик "Хайер".
В хода на работата е установено, че в съучастие с други двама ломски жители, на 22 и 20 г., през същия период, са извършили кражба от друг имот. От там 4-мата свили 30 чувала с донбаски въглища, всеки с тегло от по 25 кг.
С полицейска заповед на четиримата извършители е наложено задържане до 24 часа в ареста на районното управление на Лом. Откраднатият климатик е върнат на собственика.
Работата по документиране на престъпната дейност на лицата продължава.
Служители на РУ Лом задържаха четирима ломски жители за кражби на климатик и 750 кг донбаски въглища от два частни имота в гр. Лом.
23.02.2023, 12:50 часа
581 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha