Сензация в BulNews! Бойко Борисов изхвърли от листата Петя Аврамова, ето кой ще е водач във Враца

Сензация в BulNews! Бойко Борисов изхвърли от листата Петя Аврамова, ето кой ще е водач във Враца Наближаващите предсрочни парламентарни избори родиха първата сензация, научи ексклузивно агенция BulNews.
Дългогодишният народен представител от ГЕРБ и бивш областен координатор на партията във Врачанско Петя Аврамова е изхвърлена от листата. Решението за отстраняването ѝ е лично на Бойко Борисов.
За водач на листата за изборите на 2 април е определен областният координатор и дългогодишен депутат с безупречна репутация Красен Кръстев. Второто място отново ще заеме безкомпромисният изборен боец Мартин Харизанов, а след него остава Мирослав Аспарухов.
До крайното решение да се "удари чертата" на Петя Аврамова се стигна след поредица от нейни залитания, за които тя смяташе, че са останали в тайна за Бойко Борисов. Сега няма да коментираме кой регионален министър подписа сделките с онези фирми, откраднали в чували милиони левове, с които трябваше да се строи автомагистрала „Хемус“. Няма да засягаме и темата с преливащите с кеш нечии трезори в различни градове, тъй като за това си има други органи.
Така например медията ни единствена осветли топлите бизнес връзки между вече бившата депутатка и врачанската строителна фирма „Гарант-90“. Дори и чакащите на опашката за банички и боза на пазара знаят, че тя яростно лобираше дружеството на Стоян Цонев да обира лъвския пай от поръчките в този отрасъл, въпреки неспиращите скандали около качеството на работата му.
Другата тема, по която отново само медията ни писа, са отношенията ѝ с кмета на Криводол Ицо Доков. Самата Петя Аврамова подведе ГЕРБ да го подкрепи, въпреки че и боядисаните врабчета в малкото градче край Враца знаеха, че той е човек на турската партия. Изминалите години доказаха истината на тези невидими с просто око връзки. Дори и след тоталния провал на Ицо Доков, тя продължи да го защитава. Не реагира и когато нейното протеже уволни всички кметски наместници от ГЕРБ. Любов необяснима!
Това, което Петя Аврамова обаче подцени, е силата на информационна агенция BulNews.
Малцина знаят, че всяка сутрин Бойко Борисов получава преслист с актуалните теми от водещите български медии. Агенция BulNews е единствената медия от Северозападна България, която присъства в този традиционен обзор, изготвян за бившия премиер. Така лидерът на ГЕРБ получава достоверна информация в реално време какви ги вършат неговите хора в страната. Публикациите за Петя Аврамова, в които медията ни разкрива нейните бизнес връзки с „Гарант-90“ и ДПС, са били последният пирон в ковчега ѝ.
Вероятно мнозина се питат как приема отстраняването си Петя Аврамова. Онази вечер тя е била забелязана в едни ресторант в центъра на Враца, който е сборище на задкулисието. Там е получила уверения от собственика с характерен прякор, че ще бъде върната в играта. Тези фалшиви обещания така са я накарали да си повярва, че на следващия ден тя нахлула в централата на партията в столицата, за да търси сметка лично от Бойко Борисов защо е изпаднала зад борда. Невярващият на очите си бивш премиер изгонил самозабравилия се негов бивш министър и вече бивша депутатка от ГЕРБ с думите, че знае за всички нейни издънки и е по-добре да се скрие в гори Тилилейски.
За обществото настъпва времето да си купи пуканки и да следи сериала с бившата сервитьорка, издигнала се до министър и народен представител. В сенките зад нея има и други известни личности, които създадоха този развален продукт. Дългогодишни експерти в почистването на боклук твърдят, че щяло много да мирише...
24.02.2023, 08:50 часа
14930 14
Коментари

Запознат

25.02.2023, 17:31 часа
Обществото не е запознато, но Петя Аврамова издърпа юздите на ГЕРБ преди години от Вальо Литов именно с преврат, подкрепен от общините, и най-вече от Бяла Слатина (да се чете Стефан Терзийски). Днес същите хора й взеха главата.

Maxim Maximov

24.02.2023, 19:22 часа
Аресфа ми ква чистка се стяга - Малина отдавна я уплакахме, сега и кака я изритахме, Кокорчо вече пусна апартамента срещу библиотеката под наем. Очаква се голям наплив на Бюрото по труда. Цела поляна калинки ще останат без работа.

Ева Макс

24.02.2023, 18:46 часа
Магазин Явор и Калина търси продавачка с опит

Харизанов

24.02.2023, 15:29 часа
Бако, ти на кой ще викаш зет ве, келеш?

ООООхооо

24.02.2023, 14:25 часа
Е щом компроментирания Аспарухов е в листите е ясно партията си остава Корупционна!

Бако

24.02.2023, 12:59 часа
Е браво. Тия току-що загубиха мандат и половина. Ми, на Пенката зет му що не води? Оня от Бела Слатина никой не го припознава, ни в града, ви в структурите на Герб.

леля ви петя

24.02.2023, 12:12 часа
ще се върна да си счетоводствам в топлофикация-враца и от там пада хубав келепир

3210

24.02.2023, 11:56 часа
Защо не добавите към списъка и изграждането на "Приют за бездомни кучета"? Община Враца не иска да финализира завършването му, защото проблемите са много! По лесно е всяка година да се дават на външна фирма едни пари, отколкото да се рови в бунището

тиквата

24.02.2023, 11:15 часа
добре че са кметовете на герб да се гласува под стри абе само крадци !!!

Влади Горанов-Магнитски

24.02.2023, 11:06 часа
В пРоссия съм, в пРоссия съм :)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha