Президентът награди пожарникарите от Монтана, участвали в спасителните акции в Турция /снимки/

Президентът награди пожарникарите от Монтана, участвали в спасителните акции в Турция /снимки/ Президентът Румен Радев връчи отличия на екипите, които се включиха в издирването на оцелели под руините в опустошителното земетресение в Турция. За висок професионализъм, себеотрицание и изпълнен дълг бяха поздравени и служителите на РДПБЗН – Монтана: Михаил Михайлов, Петър Тиков, Добромир Иванов, Ивалин Спасов, Валентин Господинов, Владислав Александров и Момчил Иванов.
Те бяха удостоени с почетен знак, връчен на екипа и поименни грамоти. 
Тържествената церемония се проведе в Централния военен клуб в столицата, а на нея присъстваха президентът Румен Радев, ръководствата на Министерството на вътрешните работи и на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението". Тържеството уважиха директори на дирекции в МВР, ръководители на държавни структури, както и представители на партньорски организации, структури на неправителствения сектор и служители от пожарните служби в страната.
"Колеги, гордеем се с високата оценка за вашия достоен труд и служба с чест на обществото!", написаха от пожарната в Монтана.
23.02.2023, 16:24 часа
688 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha