Кристина от Бяла Слатина отпадна от „Ергенът“ и намекна за интрига, друга красавица остана да представя града

Кристина от Бяла Слатина отпадна от „Ергенът“ и намекна за интрига, друга красавица остана да представя града Красивата Кристина Пламенова от Бяла Слатина отпадна от риалити предаването „Ергенът“, видя агенция BulNews. Нашенката не успя да си допадне с музиканта Евгени Генчев и не получи роза от него. 
Вчерашният епизод започна оптимистично за красивата представителка на област Враца. Тя бе поканена на среща от най-желания ерген и двамата отидоха на романтично пътешествие с яхта около турския курорт Бодрум, където се снима предаването. 
Въпреки красивата обстановка обаче срещата между двамата премина видимо неловко. Те не успяха да намерят общи теми за разговор и искри помежду им така и не прехвърчаха. В крайна сметка на церемонията на розата същата вечер Кристина остана с празни ръце и напусна луксозното имение. 
Кристина обаче намекна и за друга причина за бързото си отпадане от „Ергенът“. Тя сподели в социалните мрежи сторита, в които заявява колко е щастлива, че си е тръгнала от предаването. Тя призовава Евгени Генчев да разкрие причината за напускането ѝ, „ако има смелост“. 
Все пак Бяла Слатина има представител в „Ергенът“. Оказва се, че Кристина не е единствената красавица от града там. Друга участничка – Мегън, също има корени в Бяла Слатина. След напускането на Кристина тя сподели, че двете се познавали от малки и макар да не са блзики, все пак изрази съжалението си от напускането на своята съгражданка. 
02.03.2023, 16:05 часа
5537 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha