Топ строителната фирма в Северозапада „Строител-Криводол“ започва работа по пореден ключов проект /снимки/

Топ строителната фирма в Северозапада „Строител-Криводол“ започва работа по пореден ключов проект /снимки/ Топ строителната фирма на Северозапада „Строител-Криводол“ започва работа по пореден ключов проект в региона, научи агенция BulNews. 
Вчера бе направена първа копка по изграждането на обект „Реконструкция на част от водопроводната мрежа на село Лехчево, община Бойчиновци – втори етап“. Възложител е Община Бойчиновци, а за изпълнител е избрана доказалата се с качествената си работа фирма „Строител-Криводол“ ЕООД. 
Проектът е на стойност 4 600 000 лева и предвижда изграждането на 3 530 метра водопроводна мрежа. С изпълнението му се цели осигуряване на населението с качествена питейна вода, като мрежата в село Лехчево ще се превърне в добре експлоатирана, наблюдавана и контролирана зона.
Освен това ще бъдат намалени физически загуби на вода и ще се прекрати унищожаването на съществуващата инфраструктура, следствие отстраняване на аварии по амортизираните водопроводи. Крайната цел е цялостно подобрение на инфраструктурата, като от изпълнението на проекта ще се възползват 139 домакинства.
07.03.2023, 09:53 часа
20438 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha