При акция: Спипаха трима дрогирани зад волана в Козлодуй, тикнаха ги в ареста

При акция: Спипаха трима дрогирани зад волана в Козлодуй, тикнаха ги в ареста
Спипаха трима дрогирани зад волана в Козлодуй, тикнаха ги в ареста, съобщиха от МВР.
Към 10.30 часа вчера, по време на специализирана полицейска операция в Козлодуй, униформени спрели за проверка лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 33-годишен жител на населеното място.
Шофьорът е бил тестван за употреба на наркотични вещества или техните аналози. Техническото средство отчело положителен резултат за Канабис.
Служителите на реда издали на мъжа талон за медицинско изследване и го съпроводили до козлодуйската болница, където е дал кръв и урина за анализ.
Последвало претърсване в имота на дрогирания, като в спалня на втория етаж, в кутия за обувки са били намерени два стъклени флакона с жълтеникава течност. Те били иззети от полицаите.
Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа в ареста.
Около 30 минути след полунощ, в атомния град е бил спрян и лек автомобил "Мерцедес", управляван от 29-годишен оряховчанин.
При извършена проверка на водача за употреба на наркотици, уредът е отчел положителен резултат за Амфетамин.
Нарушителят е с издаден талон за изследване и е бил съпроводен до болницата, като същият е отказал да даде кръв и урина за лабораторен анализ.
Униформените задържали мъжа за срок до 24 часа.
Малко по-късно в населеното място, към 1.50 часа, екип на полицията е спрял за проверка лек автомобил БМВ, управляван от 19-годишен местен жител.
Младежът е бил тестван за употреба на наркотични вещества, като техническото средство отчело положителна проба за Амфетамин.
Полицейските служители издали на момчето талон за медицинско изследване и го съпроводили до болницата, където е дал кръв за анализ.
Същият е задържан за срок до 24 часа в ареста.
По случаите са започнати бързи производства.
 
Снимката е илюстративна.
26.03.2023, 14:01 часа
1465 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha