Екшън в ж.к. „Дъбника“ във Враца! 4 патрулки обградиха магазин за втора употреба, извеждат арестанти с белезници

Екшън в ж.к. „Дъбника“ във Враца! 4 патрулки обградиха магазин за втора употреба, извеждат арестанти с белезници Поне трима души са арестувани в магазин за втора употреба в най-големия квартал на Враца – ж.к. „Дъбника“, видя само репортер на агенция BulNews. 
Акцията на ченгетата тече и в този момент в магазин „Мистрал“, който се помещава в сградата, където бе бившият клон на ОББ в Комплекса. 
Преди минути един арестант бе изведен от обекта с белезници, а друг вече е бил откаран в районното за разпит. По непотвърдена информация има и трети задържан. 
Арестът е по линия наркотици, съобщиха отлично информирани източници. 
Магазинът е затворен, а полиция е отцепила района, докато дознатели извършват оглед и работят по изясняването на случая.
Повече подробности за акцията се очаква да има в утрешния бюлетин на областната дирекция на МВР.
След публикуването на материала с редакцията ни се свърза собственикът на сградата, който даде допълнителна информация за акцията. Според него, съмнителен мъж е бил спрян и обискиран на спирката срещу магазина. След като в него били открити наркотици, той е арестуван. Заради лошото време разследващите помолили собственика да влязат и документират случая вътре в магазина и затова всички били там. По негови думи "Мистрал" няма нищо общо с мъжа, който е бил заловен с наркотици.
28.03.2023, 16:55 часа
15731 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha