Среднощен екшън във Враца! Таксиметрови шофьори на „Престиж“ нападнаха с колци и тръби офиса на „Хепи такси“ /снимки от боя/

Среднощен екшън във Враца! Таксиметрови шофьори на „Престиж“ нападнаха с колци и тръби офиса на „Хепи такси“ /снимки от боя/ Тлеещото напрежение между таксиметровите фирми във Враца снощи е прераснало в масово сбиване, научи агенция BulNews.
Малко след 22 часа шофьори на „Престиж“ нападнали офиса на колегите си от „Хепи такси“ в ж.к. „Дъбника“. Агресорите били водени от собственика Мирослав Вълков, като с него били още 7-8 човека.
Поводът на нападението бил заглушаване на ефира на „Престиж“, за което били набедени конкурентите им от „Хепи такси“. Това бил достатъчен мотив Миро, синът му и още няколко служители на фирмата да грабнат колове, тръби и камъни и да атакуват колегите си.
За лош късмет там ги очаквали бившият полицай Цецо Благоев и двама охранители, които ги помлели в двора на фирмата. След като видели, че нещата загрубяват, агресорите се разбягали, като в битката останал само собственикът Миро и още двама шофьори.
Чак тогава пребитите бакшиши се обадили на тел. 112 и мястото почерняло от полиция. Собственикът на „Престиж“ и част от пострадалите негови шофьори били отведени в районното управление на полицията.
На мястото останали два изпочупени таксиметрови автомобила.
От МВР съобщиха, че по случая е образувано  е досъдебно производство по чл. 216 НК.
01.04.2023, 11:10 часа
15136 2
Коментари

враца

01.04.2023, 22:36 часа
това не се ли урежда плащаш на общината и си ползваш ,така бизес не се прави пичове , тука губите и двамата защото клиентите определено ще почнат да бягат и от двама ви знае ли човек като се качи кой ще го спре ,засече изкарвайте си холяба хора

Качето

01.04.2023, 17:40 часа
Бонев панамерата изчезна като старите пари брат.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha