Търсят нов главен архитект на Община Монтана

Търсят нов главен архитект на Община Монтана Община Монтана обяви конкурс за главен архитект, научи агенция BulNews. 
Задачите на бъдещия служител са да ръководи и координира дейностите по устройственото планиране, проектирането и строителството на  територия на община Монтана. Той трябва също така да контролира работата на общинския експертен съвет по устройство на територията. В длъжностната му характеристика е заложено още издаването на административни актове, съобразно правомощията, предоставени му по ЗУТ.
Изискваната минимална степен на завършено образование е магистър, като са необходими и поне 4 години професионален опит. Мераклиите трябва да имат придобита пълна проектантска правоспособност или необходимия стаж за това. Сред допълнителните умения и квалификации са компютърна грамотност - Word, Еxcel и специализирани софтуерни програми, познаване на нормативната уредба, свързана с дейността по устройственото планиране, инвестиционно проектиране и строителтсво, контрол на дейността по устройство на територията, кадастър и регулация, включително ЗУТ, ЗМСМА и други специализирани законови нормативни актове.
Минималният размер на основната заплата за длъжността е 850 лева, като той се определя в зависимост от квалификацията и професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат. 
Подборът ще се проведе на два етапа – тест и интервю, а документи за участие се приемат в срок до 13 април, включително.  
 
04.04.2023, 08:40 часа
980 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha