Мартин Цветков от Козлодуй стана шампион на Европейската купа по кикбокс /снимки/

Мартин Цветков от Козлодуй стана шампион на Европейската купа по кикбокс /снимки/ От 31 март до 2 април в Белград, Сърбия, се проведе Eвропейска купа по кикбокс.
В състезанието участваха 606 бойци от 16 държави.
Козлодуй изпрати четиримата състезатели на клуба, които успяха да завоюват републикански титли през настоящата година. Мартин Цветков стана шампион в категория + 47 кг., Цветимир Иванов се пребори за среброто в категория до 42 кг., а Росен Плешоев и Денислав Димитров успяха да се класират в призовата тройка с бронзови отличия.
„За мен това е огромен успех. Въпреки сериозната конкуренция и фактът, че нашите състезатели трябваше да участват в татами дисциплините и четиримата успяха да се преборят за медали. Всички показаха много правилна игра и воля за победа. Европейската купа е последното стъпало преди световното и европейското първенство, а нашите състезатели показаха, че са на необходимото ниво за да участват в състезания от най-висок ранг. Изказвам най-сърдечни благодарности на всички приятели, без които би било невъзможно да се подготвяме на това високо ниво. Пред нашия отбор предстоят серия от състезания, като през април месец ще вземем участие с над 15 спортисти на турнир в Пазарджик“, каза треньорът на СК „Златните Момчета“ Георги Вачев.
04.04.2023, 10:42 часа
1018 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha