Вижте защо някои мъже остават необвързани до по-висока възраст

Вижте защо някои мъже остават необвързани до по-висока възраст При мъжете напрежението да си намерят партньорка сякаш е по-малко.
Фактът, че техният часовник от репродуктивна гледна точка тиктака по-бавно от този на дамите, вероятно е причина обществото да им „прощава“ статуса на необвързани/неженени до по-висока възраст. И все пак в един момент започват подмятания и намеци, че и те се бавят със създаването на семейство. Къде е проблемът, че не могат да си намерят половинка?
Ето и най-често срещаните причини за това:

Лоша хигиена
Няма нищо по-отблъскващо за една жена от лошата хигиена на мъжа срещу нея. За да бъдете забелязани и харесвани, трябва да инвестирате в себе си и да се погрижите за своята визия и здраве. Това включва редовна подстрижка (на косата и оформяне на брадата), поддържане на чисти нокти; подходящ парфюм; обезкосмяване на места, ако е необходимо; приличен спретнат гардероб; подходящ аромат и т. н.

Ниско самочувствие
Дамите не харесват неуверени мъже. Жените искат да са ухажвани, преследвани, обгрижвани, да се чувстват като „слабия пол“ и затова са привлечени от мъже, които действат с размах, подготвени са за всяка ситуация и взимат решения с лека ръка. Увереността е адски секси и създава спокойствието у дамите, че могат да се оставят буквално в ръцете на мъжа до себе си.

Неумело флиртуване
Как да спечелите вниманието ѝ, ако не умеете да флиртувате? Флиртът е най-интересната част от свалката и първата стъпка. Така че, ако един мъж се дъни още в началото, то няма как да продължи изобщо до следващата фаза.

Интровертност
Не е нужно да сте шумни и постоянно в купонджийски компании, но интровертността е пречка, когато си търсите половинка. Процесът на опознаване и събуждане на интерес изисква умела комуникация и повечето интроверти не умеят да боравят с думите, което саботира шанса им да спечелят някоя жена, дори наистина да имат голям интерес и желание.

Прекалена избирателност
Ако сте красив, богат, умен и харизматичен, то можете да избирате дълго. И все пак до време! Хубаво е човек да търси и избира, но прекалената избирателност накрая ще доведе до вечна самота. Отношенията се градят на компромиси. Няма перфектна половинка, така че спрете да я търсите, това не означава, че не можете да намерите човек, с когото наистина да сте щастливи.

Емоционален багаж от предишни връзки
Болката, нараняването и предателството от минали връзки оставят белег в сърцата на мъжете. Колкото и силни да изглеждат, те обикновено не могат да преодолеят лошите преживявания от миналите си връзки. Следователно те срещат много трудности при влизането в нова връзка, където в крайна сметка се справят с много несигурности и проблеми с доверието.
16.04.2023, 11:00 часа
582 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha