Д-р Григор Томов и част от екипа на КОЦ-Враца засадиха 30 дръвчета /снимки/

Д-р Григор Томов и част от екипа на КОЦ-Враца засадиха 30 дръвчета /снимки/ Управителят на КОЦ-Враца д-р Григор Томов и част от екипа на лечебното заведение засадиха днес 30 дървета. Те са от сорта липа и цер, както и 10 декоративни храста. Дръвчетата бяха са посадени в двора на поликлиниката.
В инициативата, която е част от кампанията на кмета Калин Каменов “Да пуснем корени в България”, се включиха и граждани от Враца и Ботевград, осигурили залесителния материал.
Комплексният онкологичен център е едно от най-съвременните лечебни заведения на територията на цяла България, осигуряващо пълния цикъл на диагностика, лечение и профилактика на пациенти с онкологични заболявания.
Здравното заведение активно се включва в различни социални и екологични инициативи, а неговият екип участва регулярно в обществено значими каузи.
“Екипът на КОЦ- Враца по традиция участва във всички обществено значими инициативи, свързани с подобряване на околната среда.
За нас е от голямо значение освен успешната диагностика и лечение на пациентите, да бъде осигурена и подходяща среда за почивка, отговаряща на европейските стандарти. Нашето лечебно заведение има и социална, обществено отговорна функция.
Неслучайно избрахме днешния ден, за да се включим в инициативата на кмета Калин Каменов “Да пуснем корени в България”.
Ще се радваме, ако дадем пример и на наши колеги, както и на още граждани на Враца да ни последват.
На прага на един от най-светлите празници – Възкресение Христово, пожелавам от сърце на жителите на Видин, Враца и Монтана да бъдат здрави, да пазят вярата в сърцата си и да вършат добри дела”, каза управителят на КОЦ-Враца д-р Григор Томов.
13.04.2023, 13:54 часа
1464 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha