Зов за помощ! Жена от Видин се нуждае от средства за лечение

Зов за помощ! Жена от Видин се нуждае от средства за лечение Млада жена от Видин се нуждае от помощ, за да живее, научи агенция BulNews. В крайдунавския град вече е започнала дарителска кампания за лечението на 47-годишната Светлана Цветкова. Тя е с диагноза "хроничен гломерулонефрит" и се нуждае от бъбречната трансплантация в чужбина. За операцията са необходими 50 000 лева. Сумата е непосилна за семейството, затова и нейни приятели започват кампания в социалните мрежи. 
"В момента се нуждая от набиране на средства за бъбречна трансплантация, която ще се направи в Турция. От там получих оферта. В България това няма как да се случи, малко е сложно, трудно, имам и отказ. По-трудно беше да се намери донор, но намерих - един страхотен семеен приятел, човек, който винаги е откликвал във всичко не само на нас, но и на много хора, човек с голямо сърце и винаги ще съм му благодарна за жеста, който ще направи за мен и моето семейство.
И в момента набирам средства. Призовавам приятели, познати, които могат да откликнат. Може да се направи и друга кампания. В моята страница във фейсбук има публикация, споделя се от приятели под мотото "Да помогнем на Светла!". Всички събрани пари ще отидат за операция, останалите пари ще ги даря на всеки, който се нуждае", каза Светла. 
На различни места в града - бензиностанции, хотели, медицински центрове са поставени кутии за дарения. Открита е и банкова сметка на името на Светла Кирилова Цветкова: 
BG66STSA93000029794489 /в български лева/.
BIC: STSABGSF
Банка ДСК - АД
14.04.2023, 12:13 часа
1358 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha