Ново във Враца! Столични специалисти в естетичната хирургия идват в център за медицински прегледи и манипулации "Св. Сава“ /снимки/

Ново във Враца! Столични специалисти в естетичната хирургия идват в център за медицински прегледи и манипулации "Св. Сава“ /снимки/ Нов модерен център за медицински прегледи и манипулации „Св. Сава“ отваря врати във Враца, научи агенция BulNews. В него ще работят столични ТОП специалисти в естетичната медицина. 
Центърът се намира в ж.к. „Дъбника“, срещу блок 32. Там ще бъдат извършвани различни по вид прегледи и манипулации. На разположение на пациентите ще бъдат доказали се лекари, повечето от школата на столичната болница „Пирогов“. Те ще запознаят врачани с най-модерните естетични тенденции и ще извършват консултативна дейност в областта на пластичната хирургия.
В медицински център „Св. Сава“ можете да вдигнете самочувствието си с различни процедури, като поставяне на ботокс и хиалурон, дерматологични интервенции и други козметични и разкрасителни манипулации. Доказалите се лекари предлагат широк спектър от специализирани и високоспециализирани медицински дейности с модерна апаратура. Те ще ви прегледат и консултират, за да ви дадат най-добия съвет от какво имате нужда и кой е правилният избор за Вас. 
Първите записали се за някоя от естетичните процедури ще получат VIP карта с 10% отстъпка. 
Не чакайте! Доверете се на професионалистите!
За записвания и въпроси: тел. 0895120121 и e-mail: [email protected]
 
18.04.2023, 08:50 часа
8809 1
Коментари

Петър Величков

18.04.2023, 18:55 часа
Браво!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha