Кръв на пътя! Нередовен моторист блъсна кон в Монтанско, рани спътника си и избяга

Кръв на пътя! Нередовен моторист блъсна кон в Монтанско, рани спътника си и избяга Мъж бере душа, след като пострадал при катастрофа с мотор в Монтанско, съобщиха от полицията. Неговият авер, който го возел, се блъснал в кон, след което избягал от местопроизшествието. 
Инцидентът е станал около 20.40 часа на 13 април. 37-годишен жител на Вълчедръм се движел заедно с 50-годишния си спътник по улица "Васил Левски" с посока на движение към центъра на градчето. Водачът, който е неправоспособен, загубил контрол над мотора "Ямаха Маджести 250" и блъснал воден на юзда кон, собственост на 59-годишен негов съгражданин. 
При адския сблъсък тежко пострадал пътникът на мотоциклета. Той е настанен със счупен череп и лицеви кости и хематом в МБАЛ Монтана, с опасност за живота. 
Неговият приятел, който карал мотора, напуснал местопроизшествието и се укрил от органите на реда. Около 1 часа същата нощ той е заловен в дома му във Вълчедръм и е прибран в ареста. 
По случая е извършен оглед и образувано досъдебно производство. На водача са съставени 2 акта. Работа по случая продължава.
18.04.2023, 11:43 часа
2699 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha