Нова лъжа в „Конкурент“! Гошо Синдика „убива“ хора в катастрофи, за да трупа трафик /доказателства/

Нова лъжа в „Конкурент“! Гошо Синдика „убива“ хора в катастрофи, за да трупа трафик /доказателства/ Сайтът на врачанския вестник „Конкурент“ продължава да бълва фейк новини, установи мониторингът на агенция BulNews.
През последните години сме писали многократно за откровените лъжи, които си позволява да публикува главният редактор Георги Александров, популярен като Гошо Синдика. Въпреки това дребничкият „журналист“ упорито продължава да качва фейк новини, тъй като това е единственият начин да привлече интереса на читателите към умиращата медия.
Последният случай е от вчера. Отчаян от липсата на трафик към ведомствения сайт, Гошо Синдика си измисли загинала жена в катастрофа на АМ „Тракия“. Постави гръмкото заглавие „Жена загина в тежка верижна катастрофа СНИМКА“ и логично материалът започна да трупа читатели. За целта Гошо Синдика подло качи текста в рубриката „Крими“, в която обикновено се пускат регионални материали, вместо в рубриката „България“. По този начин той излъга хората да прочетат новината, въпреки, че тя е национална и като такава не би привлякла толкова интерес.
Отгоре на всичко в самия текст, който е от 3 изречения, си пише, че това е непотвърдена информация, но това не го е спряло да постави в заглавието страшното твърдение за загинала жена. Тук и сега няма да коментираме бруталните правописни грешки, които един истински „журналист“ като Гошо Синдика не бива да допуска в никакъв случай.
Разбира се, цялата негова история със загинал човек, не е вярна. Наистина, има подобна катастрофа, но в нея не е загинал никой. Това стана ясно още в първите часове след сблъсъка на магистралата, но Гошо Синдика не сметна за нужно да свали ментето и да публикува истината за пътния инцидент. И към този час в сайта на „Конкурент“ продължава да се кипри лъжата за жертва.
Очевидно Гошо Синдика не е приятел на истината…
18.04.2023, 13:10 часа
2864 1
Коментари

Капитан Петко Войвода

18.04.2023, 18:23 часа
Поредното падение на този индивид.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha